Het is ook mogelijk om bijlessen te volgen bij Kindkracht 12. Ik richt me daarbij voornamelijk op de basisschoolleerlingen. Soms kan een uurtje bijles al een groot verschil maken!

Voor ieder vak kun je bij mij terecht.

  • Rekenen
  • Spelling
  • Begrijpend lezen
  • Technisch lezen

Om te kunnen leren helpt het om te weten hoe je leert. Leer je door te zien, te horen of door te doen? Als je dit weet, kun je makkelijker met de leerstof aan de gang. Voordat we aan het werk gaan, zoeken we eerst samen uit hoe je leert.

Wil je nog meer leren over leren? Dan kun je bij mij ook de “Ik leer leren”-training volgen. Kijk voor meer info bij het kopje ”Ik leer leren”.

Rekenen bestaat uit veel verschillende onderdelen.

Optellen, aftrekken, delen, vermenigvuldigen, breuken, procenten, verhoudingen, metriek stelsel, omtrek/oppervlakte/inhoud berekenen, klokkijken, tafels….

We gaan samen aan de slag met de onderdelen waar extra hulp gewenst is.

Spelling bestaat uit veel verschillende spellingsmoeilijkheden. Wat zijn de categorieën waar nog een probleem zit? Hier kunnen we mee bezig.
Ook werkwoordspelling valt hieronder.

Begrijpend lezen, een lastig vak voor veel kinderen. En dit zit verweven in bijna alle schoolvakken! Welke leesstrategieën zijn er nodig? Welke strategie heeft nog extra aandacht nodig? Samen met uw kind ga ik dit uitzoeken. Daarna gaan we daarmee aan de slag.

Technisch lezen gaat om het goed en vlot lezen. Samen kunnen we hiermee oefenen op allerlei leuke manieren!

Als je merkt dat je vooruit gaat, zit je vaak ook beter in je vel en krijg je meer zelfvertrouwen! Soms zijn de dingen niet zo moeilijk als ze lijken..

Deel dit ..