persoonlijk

Even voorstellen…

Ik zal mezelf even voorstellen. Mijn naam is Lydia Venema en eigenaar van Kindkracht 12.
Sinds 1996 ben ik werkzaam in het basisonderwijs, voornamelijk in de bovenbouw (groep 6,7 en 8). Daarnaast heb ik de opleiding tot kindercoach gevolgd. Waarom? Omdat ik al zoveel heb gezien bij kinderen waar ik meer mee wilde. Dat is in een klas vaak moeilijk te realiseren, te weinig tijd, te veel andere kinderen in de groep of omdat het soms niet past binnen mijn taak als leerkracht. Als kindercoach kan dat wel.

Inmiddels heb ik ook de “Ik leer leren”-cursus gevolgd en ben ik gecertificeerd trainer. Daarover een andere keer meer. Verder heb ik me door middel van opleidingen verdiept in rouw, echtscheiding en verlies en in systemisch en contextueel werken met ouders en kinderen en ben ik opvoedcoach. Ook heb ik de opleiding oplossingsgericht werken en kid’s skills afgerond. En nu…… Nou, de volgende interessante opleidingen/cursussen heb ik ook alweer gespot. Ik wil mij blijven ontwikkelen.

Naast juf, kindercoach en ik leer leren-trainer ben ik ook getrouwd en moeder van twee prachtige kinderen. Een heerlijke puber van 14 en een 7-jarige in groep 4. Mocht u mij willen bereiken, dan kan dat ook via facebook of telefonisch.

Deel dit ..